Genoeg interesse in Wålemark: 'De kans dat dit bij Feyenoord gebeurt is heel klein'

Genoeg interesse in Wålemark: 'De kans dat dit bij Feyenoord gebeurt is heel klein'

11 reacties 11
Foto: Pro Shots

Patrik Wålemark staat op de nominatie om te vertrekken bij Feyenoord. De Zweedse aanvaller kwam ooit met hoge verwachtingen binnen, maar mede door blessures heeft hij zich nooit kunnen opwerken naar het niveau van Feyenoord. Ook vorig jaar tijdens zijn verhuurperiode bij sc Heerenveen was hij niet onomstreden basisspeler.

Wålemark hoopt aankomend seizoen veel aan spelen toe te komen, maar Feyenoord lijkt daarvoor niet de club. Toch is er ondanks de afgelopen jaren voor de aanvaller nog steeds genoeg belangstelling. Vanuit Nederland, Zweden en ook vanuit andere landen in Europa. Zijn zaakwaarnemer Fredrik Risp laat zich bij Fotbolldirekt uit over de toekomst van de aanvaller. Daarbij wordt zijn thuisland Zweden zo goed als uitgesloten. "Het doel is nog steeds het buitenland, dat is wat Patrik wil. Maar we weten niet wat er zal gebeuren en het kan nog wel een paar weken duren."

De interesse voor Wålemark komt dus uit diverse competities, maar er wordt niet echt specifiek op clubs in gegaan. Wålemark wil vooral veel spelen. "De kans dat dit bij Feyenoord gebeurt is heel klein", zegt Risp. De Zweedse aanvaller lijkt dus niet terug te keren naar zijn thuisland. "We praten momenteel niet met Zweedse clubs." 

Lees meer over
Lees ook