'Feyenoord denkt opnieuw aan Isaksen'

'Feyenoord denkt opnieuw aan Isaksen'

30 reacties 30
Foto: Pro Shots

Het lijkt een kwestie van tijd totdat Calvin Stengs de overstap maakt naar Charlotte FC. De middenvelder, die belangrijk was voor de Rotterdammers, zal waarschijnlijk zijn carrière voortzetten in de Major League Soccer (MLS). Vandaag zou er een medische keuring op het programma staan in Londen, meldde Fabrizio Romano zondagavond op X.

Corriere dello Sport meldt maandag dat Feyenoord weer denkt aan Gustav Isaksen. De Rotterdammers zouden overwegen zich opnieuw te melden voor de Deense rechtsbuiten. De 23-jarige Isaksen speelt momenteel bij SS Lazio, waar het nog een contract heeft tot medio 2028.

28 wedstrijden in Serie A

In de zomer van 2023 maakte Isaksen de overstap van FC Midtjylland naar de Italiaanse topclub. Daar speelde hij tot op heden 28 wedstrijden in de Serie A. Hij maakte 3 doelpunten en gaf 2 assits. Transfermarkt.nl schat zijn marktwaarde in op zo'n 12 miljoen euro.

Voor Brian Priske zou het ideaal zijn om met Isaksen te werken. De trainer van Feyenoord en de aanvaller van SS Lazio komen allebei uit Denemarken.

Lees ook