Driessen: 'Te Kloese heeft een trainer aangetrokken die hij toestaat om het fundament van Slot vanaf dag één te ruïneren'

Driessen: 'Te Kloese heeft een trainer aangetrokken die hij toestaat om het fundament van Slot vanaf dag één te ruïneren'

100 reacties 100
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

De valse start in de competitie van Feyenoord doet vele analisten over elkaar heen vallen. De Rotterdammers zouden met de komst van Brian Priske de erfenis van Arne Slot doen verkwanselen. Valentijn Driessen is in zijn column in de Telegraaf nietsontziend en legt de schuld mede bij Dennis te Kloese.

Te Kloese die volgens hem veel complimenten kreeg over zijn samenwerking met Slot, laat nu Feyenoord in no-time uit zijn handen glippen. "Ongelofelijk dat de succestrainer Feyenoord nog niet heeft verlaten, of de Slot-standaard wordt volledig losgelaten. Te Kloese heeft een trainer aangetrokken die hij toestaat om het fundament van Slot vanaf dag één te ruïneren", aldus Driessen.

'Priske maakt zichzelf belachelijk'

Driessen vindt dat Priske met zijn uitspraken over het spelsysteem en de slechts op kleine punten andere opvatting zichzelf belachelijk maakt. De complete opbouw wordt anders. Speler zijn de vaste patronen kwijt. "Op deze manier kost Priske’s filosofie Feyenoord en de spelers keiharde euro’s. Nog los van de aankopen die zijn gedaan met 4-3-3 in het achterhoofd."

Ingrijpen

Driessen denkt dat er snel moet worden ingegrepen. Dennis te Kloese zal als algemeen en technisch directeur zijn mannetje moeten staan en Priske moeten wijzen op de manier van spelen. "Ingrijpen van bovenaf is daarom gewenst alvorens het kalf verdrinkt. Het is een vroege conclusie, maar op deze manier is Feyenoord onder Priske een doodlopende weg ingeslagen."

Lees ook