VI: 'Vijf spelers mogen een andere club zoeken'

VI: 'Vijf spelers mogen een andere club zoeken'

101 reacties 101
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft een grote selectie. Daar moeten wat spelers weg, verhuur of verkoop. Leo Sauer is op weg naar NAC Breda, Calvin Stengs naar het Amerikaanse Charlotte FC en Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Santiago Gimenez genieten volop belangstelling van buitenlandse clubs.

Hoewel Feyenoord het niet erg zal vinden als de laatste drie namen blijven, wil Feyenoord de selectie sowieso verkleinen. Een vijftal spelers mogen vertrekken, meldt Voetbal International maandagochtend. Het gaat om Patrik Wålemark, Neraysho Kasanwirjo, Ezequiel Bullaude, Marcos Lopez en Marcus Pedersen. Opvallend is dat Pedersen zaterdag wel inviel en Kasanwirjo in de basis stond na het afhaken van Thomas Beelen. Antef Tsoungui zat niet bij de wedstrijdselectie, net als Jeyland Mitchell. Volgens het medium wordt 'in een ideale wereld ook Gjivai Zechiël verhuurd', omdat Antoni Milambo vaak dichter tegen een basisplaats aanzit.

Versterkingen

Verder heeft Feyenoord ook versterkingen nodig. De Rotterdammers gaan Hugo Bueno voor de linkerwingback positie huren van Wolverhampton Wanderers FC. Ook zijn de Rotterdammers nog bezig met Oussama El Azzouzi van het Italiaanse Bologna FC en hoopt de club om Sepp van den Berg uit Eindhovense handen te houden. Feyenoord denkt de Engelsen met een vast bedrag + bonussen te kunnen overtuigen. Daarnaast moet één deze dagen Ibrahim Osman voor één jaar tekenen, de aanvaller wordt mogelijk voor één seizoen gehuurd van Brighton and Hove Albion FC.

Lees ook