Van Hanegem: 'Maar waarom speelden ze vorig seizoen niet in de Kuip dan?'

Van Hanegem: 'Maar waarom speelden ze vorig seizoen niet in de Kuip dan?'

51 reacties 51
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Willem van Hanegem zag Feyenoord zaterdag twee punten verliezen tegen Willem II. De Rotterdammers stonden lang op voorsprong, maar in laat in de tweede helft werd het toch gelijk.

Van Hanegem is kritisch op de Rotterdammers. Hij zag dat Feyenoord punten verloor, wat pijnlijk is. Van Hanegem noemt de bedragen die Feyenoord heeft ontvangen voor zowel Mats Wieffer als Arne Slot. 'Dan is het vreemd dat er bij een club waar de lat omhoog is gegaan nog zoveel jongens rondlopen waar iedereen van dacht dat ze helemaal niet meer bij Feyenoord speelden', aldus Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Marcus Pedersen en Neraysho Kasanwirjo worden genoemd. Van Hanegem vindt Pedersen altijd een aardige speler, en zag ook Kasanwirjo weer. 'Maar waarom speelden ze vorig seizoen niet in de Kuip dan?' Van Hanegem vindt dat je afscheid moet nemen van spelers als men deze niet goed genoeg vond, omdat je anders niet vooruit gaat. Ook Ezequiel Bullaude en Marcos Lopez worden genoemd. 'Doorselecteren noemen ze dat, geloof ik' Van Hanegem vindt dat het ook snel moet komen bij Ramiz Zerrouki. Hij vindt dat de middenvelder de bal te vaak kwijt raakt en de tweede of derde versnelling nooit kan vinden.

Lees ook