Robert Eenhoorn zet geen streep door Feyenoord: 'Maar het is niet aan de orde op dit moment'

Robert Eenhoorn zet geen streep door Feyenoord: 'Maar het is niet aan de orde op dit moment'

20 reacties 20
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Op dit moment vult Dennis te Kloese bij Feyenoord een functie in waarbij hij zowel de algemene- als technische zaken voor zijn rekening neemt. Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN zit Robert Eenhoorn aan tafel (momenteel algemeen directeur van AZ). Met hem wordt onder andere over Feyenoord gesproken.

Robert Eenhoorn is Feyenoorder en levert al jaren goed werk bij AZ. Hans Kraay jr. vraagt de bestuurder naar een functie bij de Rotterdammers. De analist van ESPN benoemt dat Dennis te Kloese momenteel meer naar de technische zaken nijgt en of Eenhoorn open zou staan voor een functie bij Feyenoord. 

'Ik denk dat je ziet dat Feyenoord de laatste jaren steeds beter is geworden, daar geeft hij (Dennis te Kloese red.) leiding aan', zegt Eenhoorn. 'Feyenoord gaat geweldig, gisteren hebben ze een keertje wat minder gespeeld, maar het is natuurlijk wel een club die zowel in de jeugd als bij het eerste elftal goed gaat.' 

Later wordt Hans Kraay concreter en vraagt hij of Eenhoorn definitief een streep door Feyenoord kan zetten. 'Nee, maar het is niet aan de orde op dit moment', sluit Eenhoorn af.

Lees ook