Telegraaf: 'Feyenoord akkoord met Charlotte FC over transfer Stengs'

Telegraaf: 'Feyenoord akkoord met Charlotte FC over transfer Stengs'

209 reacties 209
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Volgens De Telegraaf is Feyenoord akkoord met het Amerikaanse Charlotte FC over een transfer van Calvin Stengs. De club die uitkomt in de MLS zou zo'n acht miljoen euro willen betalen. Hij zou een contract voor vier seizoenen kunnen tekenen. Charlotte FC komt uit Charlotte, North Carolina. De club is in 2019 opgericht. Sinds 2022 speelt het in de Major League Soccer.

Stengs ontbrak in de wedstrijdselectie tegen Willem II. Feyenoord meldde dat dit kwam omdat de middenvelder ziek is. Stengs zelf moet nog beslissen of hij zijn carrière wil voorzetten in Amerika. Wanneer hij 'ja' zegt, lijkt de transfer zo goed als zeker te zijn.

De komende dagen zal Stengs zich in de stad en club verdiepen om te kijken of hij inderdaad de transfer wil maken naar Charlotte FC. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord.

De 25-jarige Stengs wordt gezien als een van de belangrijke krachten van Feyenoord. De international van Oranje heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2027. De Rotterdammers namen de middenvelder vorig jaar zomer over van OGC Nice voor een bedrag van ongeveer zes miljoen euro, zo is te zien op Transfermarkt.nl.

Lees ook