Feyenoord begint aan Eredivisie met onnodig gelijkspel tegen Willem II

230 reacties 230
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft zaterdag gelijk gespeeld tegen Willem II. In De Kuip werd het 1-1. Voor Feyenoord scoorde Antoni Milambo het enige doelpunt. Voor zowel de Rotterdammers als de ploeg uit Tilburg was het de eerste wedstrijd in de Eredivisie voor het seizoen 2024-2025.

Brian Priske koos er voor om met Milambo te beginnen. De middenvelder scoorde al vroeg in de wedstrijd, waardoor het in de twaalfde minuut 1-0 werd voor Feyenoord. De Rotterdammers hadden veel balbezit, maar konden dit niet omzetten in doelpunten.

Ook in het tweede helft had Feyenoord het betere van het spel, en kreeg Willem II eigenlijk bijna geen kansen. Toch scoorde de ploeg uit Tilburg in de 82e minuut de gelijkmaker. Kyan Vaesen was de doelpuntenmaker, door ogenschijnlijk een inschattingsfout van Timon Wellenreuther. 1-1 was uiteindelijk ook de eindstand.