'Aston Villa FC voert vergevorderde gesprekken met Geertruida'

'Aston Villa FC voert vergevorderde gesprekken met Geertruida'

18 reacties 18
Foto: Pro Shots

Voor Lutsharel Geertruida lijkt een vertrek bij Feyenoord steeds reëeler. Kort geleden werd vermeld dat de verdediger op interesse van Aston Villa FC kon rekenen. Het verkopen van Geertruida komt Feyenoord niet slecht uit, wetende dat hij nog maar een één-jarig contract in Rotterdam heeft.

Op X meldt journalist Francesco Guerrieri van het Italiaanse medium Calciomercato dat er tussen Aston Villa FC en Geertruida gesprekken plaatsvinden. Hij geeft aan dat deze gesprekken zich in een gevorderd stadium bevinden, waardoor het een kwestie van tijd lijkt dat een transfer gerealiseerd wordt.

Afgelopen zomer was Geertruida ook dichtbij een transfer naar RB Leipzig. Die transfers ketste op het laatst af. Volgens Transfermarkt.nl vertegenwoordigt Geertruida een waarde van 32 miljoen euro. Voor Feyenoord speelde hij tot dusver 199 officiële duels waarin hij 24 keer scoorde en elf assists gaf. Verwacht wordt dat Geertruida 'gewoon'' aan de aftrap tegen Willem II begint en zijn tweehonderdste wedstrijd voor Feyenoor gaat spelen.

Lees ook