'Geertruida kreeg nieuw contract aangeboden'

Ondanks dat dit weekend de Eredivisie start, kan er nog veel gebeuren in de selecties van de clubs. Ook bij Feyenoord. Er zouden verschillende spelers in de belangstelling staan van clubs en het is nog lang voordat de transferwindow sluit.

Spelers die in de belangstelling staan van clubs zouden Lutsharel Geertruida, Santiago Gimenez en Dávid Hancko zijn. Mochten zij vertrekken, dan mist Feyenoord een aantal sterkhouders. In de Kick-off Podcast wordt Geertruida genoemd als een speler die erg belangrijk is voor het huidige Feyenoord. 'Om die reden heeft Dennis te Kloese, de algemeen directeur en die ook op de stoel van technisch directeur zit bij Feyenoord al een nieuw contract aangeboden', aldus Marcel van der Kraan in de Kick-off Podcast van De Telegraaf, doelend op Geertruida. 'Dat zal opnieuw een verbeterd contract geweest zijn. Hij zit bij de topverdieners van Feyenoord al. Ik denk dat hij ook inderdaad extreem belangrijk is.' Het contract van de verdediger loopt nog tot medio 2025.

Van der Kraan weet dat Geertruida al vanaf de jeugd zijn kwaliteiten laat zien. 'Trainers die met hem gewerkt hebben, die staan helemaal versteld. Die hebben ook allemaal altijd gezegd, deze jongen gaat absoluut Feyenoord 1 halen, die gaat het Nederlands Elftal halen. Hij heeft een soort werkethiek die krankzinnig is. Hij kan goed voetballen. Hij is wel verdediger maar kan ook zo met de bal naar voren tot aan de zestienmeter lijn van de tegenstander. Vergeet ook niet hoeveel goals hij maakt uit standaardsituaties.' Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten