Van der Kraan: 'Je praat over minimaal 22 / 23 miljoen euro'

Van der Kraan: 'Je praat over minimaal 22 / 23 miljoen euro'

8 reacties 8
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord zou net als PSV in de race zijn om Sepp van den Berg, zo meldde Voetbal International donderdagavond. De verdediger, die onder contract staat bij Liverpool FC, heeft wel een flink prijskaartje om zijn nek hangen.

Vandaag werd er in de Kick-off podcast gesproken over de mogelijke transfer van Van den Berg naar Feyenoord of PSV. Er zouden meerdere clubs in Duitsland en Engeland hengelen naar de verdediger. 'Liverpool wil hem dolgraag behouden', aldus Marcel van der Kraan in de Kick-off podcast van De Telegraaf. 'Ze willen eigenlijk helemaal niet van hem af. Maar die jongen zit op een soort tweesprong. Van ja, als ik bijteken, ga ik genoeg spelen. Die is zo goed geworden, die kan overal spelen.'

Arne Slot, de nieuwe trainer van Liverpool FC, zou in Amerika een goede indruk hebben gekregen van Van den Berg. 'Hij heeft het echt fantastisch gedaan. De reden dat er niet zomaar een transfer gaat plaatsvinden naar Feyenoord of PSV is omdat Liverpool een godsvermogen voor hem wil hebben. Je praat over minimaal 22 / 23 miljoen euro. Dat is nogal een bedrag. Hij is heel goed, alleen wie kunnen dat betalen. Ik vind het heel spannend worden richting het einde van deze transferwindow wat er dan gebeurt. Of Liverpool hem gaat behouden, als ze hem uitzicht kunnen geven op meer speeltijd. Of dat een Premier League club zo'n bedrag nog neer gaat leggen. Feyenoord en PSV zie ik geen twintig miljoen pond betalen', aldus Van der Kraan.

Lees ook
VI: 'Feyenoord hoopt op komst Sepp van den Berg'
Transfer

VI: 'Feyenoord hoopt op komst Sepp van den Berg'

Lees ook