Transfer

VI: 'Feyenoord hoopt op komst Sepp van den Berg'

Feyenoord gaat zich melden voor Sepp van den Berg, zo meldt Martijn Krabbendam op Voetbal International. De club zal de strijd aan gaan met PSV Eindhoven en diverse Bundesliga ploegen om de centrale verdediger binnen te halen.

De club heeft al langere tijd interesse in de 22-jarige verdediger die momenteel uitkomt voor Liverpool. Dit zeker met het oog op een mogelijk aanstaand vertrek van sterkhouders Lutsharel Geertruida en David Hancko. Toch zal het niet makkelijk zijn om de Nederlander naar de Kuip te halen, er hangt namelijk een prijskaartje van twintig miljoen om de verdediger heen. Desondanks denkt Feyenoord dat het mogelijk is om hem over te nemen.

De Zwollenaar maakte op zestienjarige leeftijd al zijn debuut in de eredivisie. Hij mocht in de rust invallen voor PEC Zwolle in een uitwedstrijd tegen FC Groningen. Anderhalf seizoen later vertrok hij voor twee miljoen euro richting Liverpool FC. Vandaar is hij diverse keren verhuurd geweest. Zo kwam hij afgelopen seizoen in actie voor 1. FSV Mainz 05. Hier heeft hij een heel seizoen basisvoetbal gespeeld en groeide hij uit tot een vaste waarde voor het team. 

Ook PSV probeert van den Berg binnen te halen. De Eindhovenaren willen met hem het gat opvullen van de verkochte André Ramalho. Zij zijn dan naar verluid ook al weken bezig om de transfer voor elkaar te krijgen, echter is er tot op heden nog geen sprake van een akkoord tussen Liverpool en PSV.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten