Schaal uitgereikt voor 'Beste veld van de Eredivisie seizoen 2023-2024'

Het was al even bekend, maar inmiddels is de schaal uitgereikt voor de beste grasmat van de Eredivisie, zo is te zien op de website van Feyenoord. Donderdagmiddag werd door Evgeniy Levchenko, voorzitter van de Spelersvakbond VVCS, de prijs uitgereikt voor 'Beste veld van de Eredivisie seizoen 2023-2024.

Er wordt jaarlijks door de aanvoerders van de bezoekende club bepaald hoe goed veld was voor de VVCS Veldencompetitie. Net als de afgelopen negen seizoenen werd ook nu weer het veld in De Kuip als beste beoordeeld.

‘Het behalen van dit resultaat is te danken aan het gehele grasteam,’ zegt Mario Spaans Teamleider Veldonderhoud Facilitair op de website van Feyenoord. ‘Het afgelopen seizoen zijn er redelijk korte periodes tussen de wedstrijden geweest, daarbovenop heeft het ook enkele dagen continue geregend, dit heeft gedurende het seizoen voor best wat uitdagingen gezorgd. Wij zijn dus extra trots om het seizoen wederom met deze eervolle prijs af te sluiten en kijken alweer uit naar het nieuwe voetbalseizoen.’

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten