Transfer

'Geertruida in belangstelling Premier League-club'

Feyenoord moet nog altijd rekening houden met een vertrek van Lutsharel Geertruida. De verdediger zou volgens Fabrizio Romano op het lijstje staan bij Aston Villa. De Premier League-club is deze zomer al aardig bezig op de transfermarkt en zou volgens de transferexpert ook de Feyenoorder willen toevoegen aan de selectie.

Afgelopen zomer leek Geertruida de overstap te maken naar RB Leipzig. De Duitsers kochten uiteindelijk een andere verdediger en Geertruida verlengde zijn contract bij Feyenoord met een jaar. Zijn contract loopt nu nog 10 maanden dus een vertrek lijkt het beste voor alle partijen. 

Het is nog niet bekend om welke bedragen het gaat om Geertruida los te weken van Feyenoord. Maar Dennis te Kloese zal uiteraard afspraken hebben gemaakt het de Feyenoorder en zijn management.

Aston Villa

Aston Villa eindigde vorig jaar als nummer vier van de Premier League en mag daarom ook deelnemen aan de Champions League. De inkomsten hieruit samen met de tv-gelden in Engeland heeft de club meer dan genoeg te besteden. Zo trok de club al Ian Maatsen aan. De Nederlander die twee jaar geleden nog even in verband met Feyenoord werd gebracht, kwam binnen voor 40 miljoen euro.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten