'Niets toonde aan dat hij een versterking zou zijn'

'Niets toonde aan dat hij een versterking zou zijn'

63 reacties 63
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Vorige week werd via journalist Koray Güçlü op X bekend dat Ramiz Zerrouki op een lijstje zou staan bij Fenerbahçe SK. De middenvelder werd in de zomer van 2023 gehaald van FC Twente.

In een poll op onze website waren wij benieuwd naar jullie mening en vroegen wij of Feyenoord mee moet werken aan een transfer, mocht de interesse omgezet worden in concrete actie. Een enorm hoog aantal van 88% is het daar me eens. 12% denkt dat Feyenoord Zerrouki sowieso niet moet laten gaan.

Redbull begint zijn reactie met een vleugje sarcasme en is daarna realistisch. "Ja, goed idee. Alles gewoon laten gaan. Zerrouki was tot dusver een van de betere spelers in de voorbereiding, maar deze speler wordt door onze achterban als een nobody weggezet sinds hij overkwam van Twente. Niemand, zelfs Priske niet, heeft tot dusver een idee hoe het sterkst mogelijke Feyenoord er uitziet op het veld, rekening houdend met nieuwe spelsysteem. Misschien is Zerrouki daarin een belangrijke schakel, mogelijk is dat Zechiel op die positie."

Gast321 heeft nog altijd vertrouwen in de Algerijnse middenvelder omdat hij door Slot naar Feyenoord werd gehaald. "Zerrouki is helemaal niet zo beroerd als hieronder wordt weergegeven. Hij is op voorspraak gekomen van de beste Feyenoord-coach in de lange historie van onze club. Dan heb ik er vertrouwen in. Enige mankement: zijn handelingssnelheid is te laag. Dat is wel een serieus probleem, maar je hebt meer dan elf spelers nodig."

Gast219 zou het begrijpen als Feyenoord mee zou werken. "Ik vind hem wel heel traag overkomen maar misschien gezichtsbedrog en is de rest heel erg snel. Kan die jongen overigens niets aan doen hij toch bij ons speelt, Slot heeft heel veel goed gedaan maar deze speler had hij er beter niet doorheen kunnen drukken."

Gast068 begrijpt eigenlijk niet waarom hij naar Feyenoord is gehaald. "Gekeken naar de zes jaar voor zijn komst en echt zijn cijfertjes bekijken.. niets in zijn statistieken geeft een reden waarom hij gekocht moest worden, geen groeicurve, geen goede passing, ja breed en terug, geen goals, geen assists, gemiddeld aantal onderschepping enz enz. Niets toonde aan dat hij een versterking zou zijn."

Lees meer over
Lees ook