'Begrijp alleen niet waarom de topclubs hem vorig jaar niet al hebben overgenomen'

In het geruchtencircuit gaat rond dat Feyenoord interesse zou hebben in rechtsback Milan van Ewijk.

De Nederlander, die een jaar geleden de overstap maakte van sc Heerenveen naar Conventry City, zou nu terug kunnen keren naar Nederland. Wij vroegen aan bezoekers of ze een komst van Van Ewijk zien zitten. 

Positief

In de poll was 70 procent van de stemmers positief over zijn komst. In totaal stemde er 1254 supporters. 30 procent lijkt een andere positie belangijker te vinden. Van Ewijk zou volgens velen een versterking kunnen zijn, maar toch heerst er bij genoeg ook een kleine bijsmaak aan een eventuele komst. 

Bijvoorbeeld OmeCor is duidelijk. "Tuurlijk PSV is ook weer geïnteresseerd. Begrijp alleen niet waarom de topclubs hem vorig jaar niet al hebben overgenomen. Was toen al een goede speler bij Heerenveen", wat wel ongeveer de algemene tendens is onder bezoekers. Snouzless is het ermee eens. "Wat hieronder ook al is gezegd, deze speler hadden ze gewoon vorig jaar of eerder op moeten pikken. Zonde om daar nu geld aan te besteden. Al is het alleen al om het feit dat PSV hem meer nodig heeft en je weer zo'n opbiedstrijdje krijgt... NEXT!"

Zwakke plek

Ook verbaast het veel bezoekers dat een rechtsback in de geruchten voorbij komt, terwijl links een grotere uitdaging lijkt te liggen. Gast387764388 zegt bijvoorbeeld. "Beter een goede linksback halen dat is onze zwakke plek." Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten