'Atlético Madrid lijkt definitief bod op Hancko te gaan doen'

'Atlético Madrid lijkt definitief bod op Hancko te gaan doen'

88 reacties 88
Bron: X
Foto: Pro Shots

Na de komst van Julian Alvarez en Conor Gallagher zet Atlético Madrid vol in op de komst van David Hancko, meldt journalist Eduardo Borges op X. Een laatste bod wordt verwacht, anders schakelen ze over op plan B. 

De komst van Alvarez en Gallagher heeft de Madrileense club een flinke bak geld gekost. De transfer van Alvarez zou 95 miljoen hebben gekost. Gallagher heeft ook nog eens 42 miljoen gekost, aldus transfergoeroe Fabrizio Romano. Nu is de vraag wat ze nog over hebben om Hancko in te lijven, nadat de eerdere aanbiedingen al zijn afgeslagen. 

35 miljoen

Volgens transfermarkt.nl heeft de Slowaakse verdediger een marktwaarde van 35 miljoen. Een waarde waar de club uit de Spaanse hoofdstad nog niet in de buurt van is gekomen met eerdere biedingen. Drie keer eerder zijn ze al met lege handen naar huis gestuurd, nadat ze de biedingen wilden openen met 13 miljoen euro, volgens Martijn Krabbendam. Ook de twee daaropvolgende keren was het bedrag niet genoeg voor Dennis te Kloese om te onderhandelen.

Contract tot 2028

Hancko heeft afgelopen zondag met het winnen van de Johan Cruijff Schaal zijn derde prijs gewonnen met Feyenoord. En hiermee de complete Nederlandse prijzenkast voltooid. Na twee ijzersterke seizoenen bij de stadionclub en een goed EK lijkt de verdediger daarom ook klaar voor de volgende stap. Maar met nog een contract tot 2028 zal hij niet zomaar de deur uit gaan.

Transferrecord

Naar verluidt aast de Rotterdamse club op een bedrag rond 45 miljoen euro. Dit zorgt voor weer een nieuw transferrecord, nadat eerder deze transferwindow Wieffer al voor 30 miljoen euro werd verkocht.

Lees ook