Krabbendam: 'Het gaat wat dat betreft nog wel een spannende maand worden als het gaat om Gimenez'

Krabbendam: 'Het gaat wat dat betreft nog wel een spannende maand worden als het gaat om Gimenez'

7 reacties 7
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft de Johan Cruijff Schaal voor de vijfde keer in de historie gewonnen. Ditmaal gebeurde dat tegen PSV in Eindhoven na een 4-4 gelijkspel en strafschoppen. Santiago Gimenez scoorde twee keer en gaf één assist. 

Martijn Krabbendam ziet geen reden voor Feyenoord om niet tevreden te zijn na de overwinning. Als je de prijs binnenhaalt is het doel bereikt, is zijn beredenering. 'Pas daarna ga je kijken naar de manier waarop dat gebeurde en wat voor consequenties dat heeft voor de nabije toekomst', zegt Krabbendam in zijn analyse bij Voetbal International. Net als tegen SL Benfica en AS Monaco oogde de defensie kwetsbaar. 'Dat vind ik wel opvallend hoor. De sterkste linie van Feyenoord was altijd de defensie.' De formatie is gewijzigd, maar Thomas Beelen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Timon Wellenreuther stonden nog steeds achterin. 'Al die spelers zijn er nog en nog is het heel kwetsbaar.'

Gimenez

De Mexicaan Gimenez had dus een groot aandeel in de overwinning op PSV. Krabbendam vond hem scherp ogen. 'Hij doet niet alleen voor zichzelf goede zaken, maar ook eventueel voor Feyenoord. Het gaat wat dat betreft nog wel een spannende maand worden als het gaat om Gimenez. Maar ook als het gaat om Hancko, Geertruida en misschien ook wel een middenvelder. Je weet niet hoe de window gaat lopen, maar het worden in ieder geval spannende weken', aldus Krabbendam. De transfermarkt sluit in Nederland op 2 september.

Lees ook