Lang: 'Ik denk dat we in alle facetten veel beter zijn dan Feyenoord'

Lang: 'Ik denk dat we in alle facetten veel beter zijn dan Feyenoord'

103 reacties 103
Foto: Pro Shots

Joey Veerman was onderdeel van de verliezende ploeg die Peter Bosz opstelde zondagavond in de Johan Cruijff Schaal. Feyenoord won na strafschoppen en een 4-4 gelijkspel. De middenvelder van PSV heeft daar moeite mee.

Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd uit Veerman zijn frustraties over Feyenoord, dat volgens hem veel aan het tijdrekken was: ‘In het veld was het een beetje vervelend en irritant elke keer. Dat op de grond liggen en tijdrekken. Maar goed, dat hoort er blijkbaar bij.’ Zelf vertelt Veerman, te zien op VoetbalPrimeur, dat fitheid ook bij hem een rol speelde, aangezien hij pas negen dagen in training is. 

Lang

Peter Bosz zag een matig PSV én Feyenoord. 'Dit is niet echt goed voetbal geweest.' Hij ging uit van een andere uitslag. 'Ik vind dat we ook gewoon met dit elftal van Feyenoord moeten winnen en dat hebben we niet gedaan en dat is jammer.' Noa Lang klinkt in gesprek met ESPN ook verbaasd. 'Het is wel klote dat je van zo'n team verliest. Ik denk dat we in alle facetten veel beter zijn dan Feyenoord', aldus Lang van PSV dat in meerdere facetten niet beter was dan Feyenoord zondagavond. 

Lees ook