Hancko niet blij met media: 'Dat is helemaal niet waar'

Hancko niet blij met media: 'Dat is helemaal niet waar'

15 reacties 15
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Dávid Hancko heeft zondagavond met Feyenoord de Johan Cruijff Schaal gewonnen voor het eerst sinds 2018. PSV werd verslagen na een 4-4 gelijkspel en strafschoppen. De verdediger laat zich uit over de wedstrijd en de geruchten omtrent een overgang naar Atlético Madrid.

Hancko begint tegenover ESPN over de wedstrijd: 'Ik ben heel blij, want ik denk dat we een hele zware week hadden. Ik merk dat we allemaal hard werken in de trainingen en we scoren vier doelpunten in een uitwedstrijd.' Wel ziet hij dat er nog veel beter moet in de Rotterdamse verdediging. 'Ik heb het gevoel dat we in de afgelopen week al progressie hebben geboekt. Het is ook een nieuw systeem dat we niet kennen en we werken eraan om beter en beter te worden.' Het lag daar niet alleen aan volgens hem, maar ook geeft hij de complimenten aan PSV, dat voorin veel kwaliteiten heeft. 'We doen veel goede dingen en moeten analyseren om beter te worden achterin.'

Atlético Madrid

De Slowaakse verdediger was veel in het nieuws de afgelopen maand. Atlético Madrid wilde hem graag naar de Spaanse hoofdstad halen en daar heeft Hancko het moeilijk mee gehad. 'Het zijn een aantal moeilijke weken geweest. Wat ik eraan kan doen is presteren op het veld en op de trainingen en me daarop focussen.' In het interview wordt aangegeven dat hij Atlético Madrid een veelvoud kan verdienen in vergelijking met zijn contract bij Feyenoord. Hancko haakt daarop in: 'Dat is hetgeen wat ik niet leuk vind. In de media las ik dat mijn hoofd er helemaal niet bij stond vanwege het aangeboden salaris. Dat is helemaal niet waar en ik heb hier een geweldig contract. Voor mij gaat het niet om het geld en ik wil niet in de media lezen dat het daarom gaat. Ik houd van Feyenoord en geef alles in de wedstrijden', aldus Hancko.

Lees ook