Priske: 'Ik heb heel veel respect voor hem'

Priske: 'Ik heb heel veel respect voor hem'

20 reacties 20
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Brian Priske heeft de knoop doorgehakt. Timon Wellenreuther is de eerste keeper van Feyenoord, met Justin Bijlow daarachter. Voorafgaand het duel met PSV voor de Johan Cruijff Schaal legde hij tegen Hans Kraay Jr van ESPN uit hoe hij zijn keuze heeft gemaakt en heeft overgebracht op de keepers.

"Het was een lang voorseizoen, waarin we de tijd hadden om naar iedereen te kijken en om de keuzes te maken die we moeten maken. Het is allereerst belangrijk om te weten dat het geen makkelijke beslissing was om te maken, omdat we twee heel goede keepers hebben. Ik heb Timon vrijdag verteld dat hij eerste keeper is. Dat was 1 op 1. Ik denk dat het belangrijk is om sommige dingen 1 op 1 te doen, ook om het vertrouwen van de spelers te krijgen."

Vervolgens vertelde Priske hoe de teleurgestelde Justin Bijlow reageerde op zijn keuze. "Bijlow reageerde zoals verwacht; heel professioneel. Hij is professioneel sinds ik met hem werk, en ik heb heel veel respect voor hem in een situatie als deze. Dat is ook voetbal. Nu is het de taak voor hem om nog harder te werken."

Lees ook