'Feyenoord weet waar het zich moet versterken'

'Feyenoord weet waar het zich moet versterken'

48 reacties 48
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord is nog niet klaar op de transfermarkt. Martijn Krabbendam schrijft voor Voetbal International dat Feyenoord weet wat het wil op de transfermarkt. 

Zo wil Feyenoord onder andere snel een centrale verdediger aantrekken. Dit geeft het signaal af dat er achterin waarschijnlijk nog wat gaat veranderen, zoals een mogelijke transfer van Lutsharel Geertruida of Dávid Hancko. Daarnaast zoekt Feyenoord naar een extra linksback. Door de blessures van Quillindschy Hartman en Gijs Smal is Marcos Lopez op het moment de enige optie voor de linkerkant. Lopez wilde eerder weg en mocht dat ook, maar staat voorlopig nog in de basis. Feyenoord heeft zijn ogen laten vallen op Hugo Bueno van Woverhampton Wanderes als ideale vervanger. Te Kloese heeft vrijdag al contact gehad met Wolves, om een huurtransfer te bespreken.

Voor de aanvalslinie heeft Feyenoord ook zijn plannen. Feyenoord wil het gat opvullen wat de naar Brighton vertrokken Minteh heeft achtergelaten. Nadat ook Mats Wieffer een stap naar Brighton maakte, willen Brighton en Feyenoord graag meer zaken met elkaar doen, vanwege de uitstekende onderlinge relatie. Brighton heeft veel spelers, en ziet in Feyenoord een club waar ze wel iemand kunnen stallen. Feyenoord zou graag Facundo Buonanotte overnemen van Brighton. Deze Argentijn is een groot talent, die vorig seizoen al 27 wedstrijden in de Premier League speelde. Echter hoeft Brighton niet per se van Buonanotte af. De huur van Buonanotte naar Feyenoord is zeker nog geen zekerheid, aangezien de Argentijn een goed gesprek zou hebben gevoerd met Celtic.

Buonanotte is niet de enige aanvallende optie van Brighton. Tijdens de gesprekken met Brighton is ook de naam van Ibrahim Osman gevallen. Deze Ghanese aanvaller speelde vorig seizoen voor Nordsjaelland, waar in 29 wedstrijden zes keer scoorde en zeven assists gaf. Het enige wat Feyenoord hierover kwijt wil, is dat er nog lang geen deal is voor Buonanotte. Of het Buonanotte, Osman of iemand anders wordt, Feyenoord is in iedergeval volop in gesprek met Brighton.

Lees ook