Van der Kraan: 'Het zijn gewoon een stel boeven'

Van der Kraan: 'Het zijn gewoon een stel boeven'

14 reacties 14
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

De transfersaga rondom David Hancko neemt elke dag weer een andere afslag. Vandaag werd bekend dat Atlético Madrid steeds minder vertrouwen krijgt dat ze de Slowaakse verdediger naar Madrid willen halen, omdat Feyenoord zijn poot stijf houdt. Feyenoord wil niet onderhandelen bij biedingen onder de 35 miljoen.

In de Kick-off Eredivisie Podcast van De Telegraaf op Spotify "Ik denk dat hij 35 of 40 miljoen op moet brengen. Als je ziet wat hij gepresteerd heeft.. hij heeft Champions League gespeeld, is kampioen geworden, heeft op het EK alle wedstrijden meegedaan en was daar één van de beste verdedigers. Vergelijk dat eens met alle andere verdedigers die voor miljoenen worden verkocht in Europa, voor het dubbele wat Atlético nu biedt. Ik vind het heel logisch en normaal dat Te Kloese met deze biedingen denkt "wat komen jullie doen?"", vertelt Marcel Van der Kraan.

Mike Verweij vind het terecht dat Feyenoord zich aan die prijs houdt en komt met een opmerkelijk verhaal. "Ik vind het volkomen logisch dat Feyenoord zich daaraan vasthoudt", stelt Verweij. "Marca meldt dat Atlético verder kijkt maar Atlético Madrid gaat echt terugkomen voor deze speler."

Van der Kraan komt met een opmerkelijk verhaal. Zij hebben een reputatie in Spanje dat ze een speler eerst het hoofd op hol brengen, daarna laten ze de agenten het werk doen en dan komen ze met een bod dat ver onder de maat is. Zo'n speler kan dan gaan muiten, dus willen ze eigenlijk dat de speler een breuk gaat forceren. Het zijn gewoon een stel boeven, ondeugende bestuursleden en directeuren die de boel gek maken. Ik denk dat Feyenoord terecht de hak in het zand zet", sluit hij af.

Lees ook