Zerrouki: 'Dat hoort bij het proces, dat kan gebeuren'

Zerrouki: 'Dat hoort bij het proces, dat kan gebeuren'

7 reacties 7
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord is klaar met de voorbereiding en start zondag aan het nieuwe seizoen. PSV is dan de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff schaal. Ramiz Zerrouki bespreekt in gesprek met Feyenoord ONE de voorbereiding en de wedstrijd tegen PSV.

Zerrouki blikt vooruit op zondag en vindt het belangrijk om die wedstrijd serieus te nemen. "Het is een prijs, die wil je altijd winnen. Het is het begin van het seizoen waar jezelf een goed gevoel mee kan nemen en de tegenstander minder goed het seizoen in kan laten gaan", blikt de middenvelder vooruit. PSV heeft niet veel spelers verloren en is dus best intact gebleven, maar volgens de Algerijn zegt dat niet zoveel.

Zware nederlaag

Feyenoord kende een zware nederlaag in de voorbereiding tegen SL Benfica. De Portugezen waren met 5-0 te sterk. "Dat was een zware test met harde cijfers. Dat hoort bij het proces, dat kan gebeuren. We hebben daarna goed geanalyseerd en hopen dat we zondag deze fouten niet meer maken. Iedereen is scherp, veel jongens praten onderling wat er beter kan. We moeten laten zien dat we klaar zijn."

Technische staf

Zerrouki is ook erg tevreden over de nieuwe technische staf. "Het is super leuk, ze hebben veel energie en je krijgt het gevoel dat ze 24/7 alles voor je doen. Ze zijn heel belangrijk voor ons om nog meer stappen te zetten", sluit hij af.

Lees ook