Van der Laan: 'Voor beiden is het niks'

Van der Laan: 'Voor beiden is het niks'

11 reacties 11
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Het is nog onzeker wie er komende zondag onder de lat zal staan bij Feyenoord. Zowel Justin Bijlow als Timon Wellenreuther lijken kans te maken om de eerste doelman van de Rotterdammers te gaan worden.

In een interview met ESPN gaf Brian Priske aan dat diegene die zondag tegen PSV keept, ook in het begin van het seizoen onder de lat zal staan. Harry van der Laan heeft geen idee voor wie de nieuwe trainer zal kiezen. 'Ik vind het heel lastig', zegt Van der Laan bij FC Rijnmond van Rijnmond. 'Voor mij was het beste geweest dat gewoon één van de twee verkocht zou worden en dat er een goede jonge talentvolle keeper daar achter zit. 'Voor beiden is het niks. Voor beiden is het een vervelende concurrentiestrijd. Er is nauwelijks verschil. Wellenreuther heeft misschien wel het meeste opgebouwd. Die heeft nu al 1,5 jaar hele goede wedstrijden gekeept voor Feyenoord. Een zekerheidje als het gaat om fitheid.'

Ali Boussaboun vult Van der Laan aan. 'Het zou best kunnen zijn dat Feyenoord denkt, met de historie van Bijlow, dat ze zoiets hebben van, als hij er dan niet is, wat mogelijk is natuurlijk met zijn blessureleed, dat we gelijk iemand hebben die bijna gelijkwaardig is.' Afgelopen seizoen was Bijlow de eerste keeper, maar door blessures maakte ook Wellenreuther veel minuten in het eerste van Feyenoord.

Lees ook