Hartman komt met uitleg waarom hij nieuw rugnummer heeft

Hartman komt met uitleg waarom hij nieuw rugnummer heeft

11 reacties 11
Bron: Instagram
Foto: Pro Shots

Feyenoord maakte vrijdag de definitieve rugnummers bekend voor het seizoen 2024-2025. Een opvallende wijziging was het rugnummer van Quilindschy Hartman. Hij had voorheen nummer 5, maar zal dit seizoen spelen met rugnummer 11.

Op Instagram heeft Hartman uitleg gegeven over zijn keuze om zijn rugnummers te veranderen. 'Deze week maakt de club de definitieve rugnummers bekend en ik wil na mijn revalidatie met nieuwe energie op het veld terugkeren', zo schrijft de verdediger die momenteel herstellende is van een blessure op Instagram. 'Hier hoort voor mij een nieuw nummer bij. Mijn oude nummer was een voorlopig rugnummer, maar ik heb van de club begrepen dat al veel mensen mijn shirt hebben gekocht.'

Hartman wil iets terugdoen voor deze mensen. 'Voor al deze mensen wilde ik een nieuw shirt regelenen, maar door de verkochte aantallen is dat in de praktijk onhaalbaar.' Toch wil de verdediger iets terug doen voor de mensen die het shirt al hebben gekocht. Supporters maken nu kans om 11 shirts met rugnummer 11 te winnen. Daarvoor moet je een foto van jezelf in Hartman shirt posten en daarin Hartman zelf en Feyenoord taggen. Uiterlijk 16 augustus krijgen de winnaars bericht.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook