'Turkse topclub geïnteresseerd in Feyenoord middenvelder'

'Turkse topclub geïnteresseerd in Feyenoord middenvelder'

95 reacties 95
Bron: X
Foto: Pro Shots

Volgens Turkse journalist Koray Güçlü op X zou Fenerbahçe SK interesse hebben in Ramiz Zerrouki. Van een concrete aanbieding is nog geen sprake, maar de Istanbulse topclub ziet in de Algerijn een versterking op het middenveld. 

De 26-jarige middenvelder kwam vorig jaar voor 6 miljoen euro over van FC Twente. In zijn eerste seizoen in Rotterdam fungeerde hij veelal als rotatie speler, desondanks heeft hij in 36 wedstrijden voor de club mogen uitkomen, waar hij in de Champions League zijn enige doelpunt wist te maken.

Na het vertrek van Mats Wieffer naar Brighton eerder deze transferperiode waren in eerste instantie de ogen gericht op Zerrouki om dit gat op te vullen, mocht hij vertrekken zal Feyenoord moeten kijken hoe ze dit gat in de selectie dan zullen opvullen. 

Fenerbahçe SK is vorig seizoen met 99 punten in 38 wedstrijden op de tweede plaats geëindigd achter aartsrivaal Galatasaray SK dat op drie punten meer wist te eindigen. De club waar oud-Feyenoorder Sebastian Szymanski nu actief is wilt daarom met een paar extra aankopen er alles aan doen om volgend jaar de rollen tussen de twee clubs om te draaien. Gedurende deze transferwindow hebben de Turken al ruim 47,5 miljoen aan spelers uitgegeven, waarvan een kleine twintig miljoen aan nieuwe spits Youssef En-Nesyri.

Lees meer over
Lees ook