Nederlaag Feyenoord leidt tot één conclusie

Nederlaag Feyenoord leidt tot één conclusie

28 reacties 28
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won gisteren ook de traditionele openingswedstrijd niet. AS Monaco was met 1-3 te sterk in de Kuip, in de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad zijn ze duidelijk dat er niet te veel conclusies aan verbonden kunnen worden. 

Er mogen niet te veel conclusies aan verbonden worden aangezien Feyenoord met een heel jong elftal speelde. Toch trekt Johan Inan wel één conclusie. “De conclusie die je kan trekken is dat Feyenoord niet met heel veel vertrouwen op de Johan Cruijff schaal afstevent. Dat zit hem vooral in het aantal tegendoelpunten dat het krijgt”, aldus Inan. 

Bij Feyenoord deed Lutsharel Geertruida wel mee, Dávid Hancko zit na het EK in een ander ritme. Zijn ze niet wat laat met instromen? “Zeker en we hadden het net over Brobbey en Bergwijn. Wat Feyenoord heeft gedaan is vooraf spelers meegegeven als je op dat moment sneuvelt op het EK moet je je dan weer melden. Feyenoord heeft na het EK echter nog gekeken hoeveel minuten hun spelers hebben gemaakt en op basis hiervan kreeg Hancko wat meer vrije dagen.”

Lees ook