Priske komt met positieve update over blessures: 'Waarschijnlijk wel'

Priske komt met positieve update over blessures: 'Waarschijnlijk wel'

39 reacties 39
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelde woensdagavond de traditionele openingswedstrijd tegen AS Monaco met een jong elftal. Veel selectiespelers kregen rust om toe te werken naar de wedstrijd van zondag tegen PSV. In Eindhoven wordt er dan gespeeld om de Johan Cruijff Schaal. Feyenoord verloor woensdag in De Kuip met 1-3.

Calvin Stengs en Quinten Timber waren er woensdagavond ook niet bij. Het tweetal is geblesseerd, maar Brian Priske komt tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen AS Monaco met goed nieuws. 'Calvin is weer in training de laatste dagen, en ook vandaag had hij weer een goede training met de rest van de groep', zegt Priske tijdens de persconferentie die is geplaatst op de YouTube pagina van Rijnmond. 'Quinten is ook weer in training. Dus dat is positief.'

De nieuwe trainer van Feyenoord, die zondag al meteen zijn eerste prijs bij de Rotterdammers kan binnenslepen, krijgt de vraag of het tweetal tegen PSV inzetbaar zal zijn. 'Waarschijnlijk wel', aldus Priske. Er wordt zondag om 18:00 uur afgetrapt in het Philips Stadion.

Lees ook