Jeugdig Feyenoord verliest traditionele openingswedstrijd van AS Monaco

105 reacties 105
Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord heeft woensdagavond de traditionele openingswedstrijd verloren van AS Monaco. In De Kuip werd het 1-3 voor de nummer twee van Ligue 1 van vorig seizoen.

Voor de Rotterdammers scoorde Luka Ivanušec het enige doelpunt van de wedstrijd. Feyenoord begon met een jong elftal aan de wedstrijd. Voor AS Monaco scoorde George Ilenikhena het eerste doelpunt. Voor rust was het Ivanušec die zorgde voor de gelijkmaker, waardoor 1-1 de ruststand was.

In de tweede helft was het Guillermo Maripán die zorgde voor de 1-2 voor AS Monaco. Even later scoorde Mohammed Salisu voor de 1-3, wat uiteindelijk de eindstand was.

Komende zondag staat voor Feyenoord de eerste officiële wedstrijd op het programma. Dan is om 18:00 uur PSV de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.