UPDATE | Wålemark 'gewoon' aanwezig in Rotterdam

UPDATE | Wålemark 'gewoon' aanwezig in Rotterdam

9 reacties 9
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Volgens 1908.nl is Patrik Wålemark momenteel teruggekeerd naar Zweden om daar te wachten op clubs die interesse in hem hebben. De 22-jarige speler zou uit mogen kijken naar een nieuwe club.

Afgelopen seizoen werd Wålemark nog verhuurd aan sc Heerenveen. Er zou veel belangstelling zijn in de Zweed, maar concreet is er nog geen aanbieding gedaan richting Feyenoord. In januari 2022 kwam Wålemark over van het Zweedse BK Häcken.

Het contract van Wålemark bij Feyenoord loopt nog tot medio 2026. De Rotterdammers legden bij zijn komst nog zo'n 3,25 mijloen euro neer voor de Zweed. Volgens Transfermarkt.nl is de actuele marktwaarde van Wålemark nu 2,5 miljoen euro.

Update | 31-07-2024 19:38

Wålemark is 'gewoon' aanwezig bij de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen AS Monaco, zo werd duidelijk op de beelden van Feyenoord One. Eerde vandaag werd gemeld dat hij in Zweden zou zijn in afwachting van een transfer. 

De aanvaller kijkt toe vanaf de tribune en maakt dus geen deel uit van de selectie. De kans op een vertrek lijkt nog steeds aanwezig.

Lees meer over
Lees ook