OFFICIEEL | Feyenoord verhuurt Shiloh 't Zand aan Heracles Almelo

OFFICIEEL | Feyenoord verhuurt Shiloh 't Zand aan Heracles Almelo

17 reacties 17
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord en Heracles Almelo hebben een overeenstemming bereikt over een tijdelijke overgang van Shiloh 't Zand naar Heracles Almelo, dat schrijft de club op de website. De middenvelder die vorig jaar minuten maakte als huurling van FC Dordrecht, kan dit jaar in de Eredivisie zijn ervaring op doen.

Bij de Almeloërs komt ’t Zand onder meer Mimeirhel Benita tegen, die vorige maand al op huurbasis de overstap naar Overijssel maakte. De 21-jarige middenvelder hoopt met de extra ervaring meer kans te maken op een plek in de selectie van Feyenoord.

'T Zand ligt bij Feyenoord nog vast tot medio 2028. Hij verlengde kort geleden zijn contract bij de Rotterdammers waar veel vertrouwen uit sprak. 

Shiloh 't Zand zelf laat op de clubwebsite van Heracles weten kansen te willen grijpen in de Eredivisie. "Bij de eerste keer dat ik op de club kwam kreeg ik meteen een goede indruk. Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer en hij gaf mij veel vertrouwen”, vertelt ’t Zand bij zijn presentatie. “Vorig seizoen werd ik verkozen tot het Beste Talent van de Keuken Kampioen Divisie en ik weet dat mensen daarom nu veel van mij verwachten, maar ik ben er klaar voor. Ik kijk ernaar uit om hier de wedstrijden te spelen en hopelijk te schitteren in de Eredivisie."

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij met de nieuwste aanwinst: "Vorig seizoen heeft hij zichzelf bij FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie op een goede manier laten zien. Met zijn technisch vermogen kan hij extra creativiteit toevoegen aan ons spel. Daarnaast beschikt hij over scorend vermogen en we zijn blij dat hij hier is."

Lees meer over
Lees ook