'Shiloh 't Zand op huurbasis naar Heracles Almelo, geen koopoptie in contract'

'Shiloh 't Zand op huurbasis naar Heracles Almelo, geen koopoptie in contract'

20 reacties 20
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Na dagen van geruchten, is het nu rond. Shiloh 't Zand gaat verhuurd worden aan Heracles Almelo. Website 1908.nl meldt dit op de website. Veel clubs hadden interesse in de talentvolle speler, alleen Heracles zal ermee aan de haal gaan.

't Zand zou al op weg zijn naar Almelo om daar het eenjarige contract te ondertekenen. Daarna volgt uiteraard de medische keuring en zal het nieuws officieel worden gemaakt. Opvallend is dat er geen koopoptie in het contract schijnt te zitten. Hierdoor kan Heracles de middenvelder niet definitief overnemen.

De 21-jarige speler heeft nog een contract bij Feyenoord tot medio 2028. Afgelopen seizoen heeft 't Zand zijn kwaliteit bij FC Dordrecht laten zien, waarbij hij elf keer scoorde en vijf assists afleverd. De middenvelder had daar 39 wedstrijden voor nodig.

Er zijn in de afgelopen periode veel clubs de revue gepasseerd. Het zou gaan om sc Heerenveen, Almere City, Fortuna Sittard NAC Breda en de Italiaanse club Pisa. Pisa komt uit in de Serie B en de trainer, Filippo Inzaghi, zou hoogstpersoonlijk naar Feyenoord gebeld hebben om 't Zand over t nemen en in te zetten om met Pisa naar de Serie A te promoveren.

Lees ook

 

Lees ook