Paixão: 'Dit hoort bij voetbal'

Mede door een slechte start verloor Feyenoord zondagavond in Portugal van SL Benfica. Al na twintig minuten stonden de Rotterdammers met 4-0 achter. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 5-0.

Igor Paixão begon in de basis. 'Dit hoort bij voetbal', zegt Paixão in gesprek met Voetbal International. De aanvaller zag dat zijn ploeg in de eerste helft slaperig was. Mede door de nieuwe spelers moet er nog op elkaar ingespeeld raken. 'We weten dat Benfica een heel sterk team heeft, dus het is aan ons om hard te werken, omdat ons nog veel te wachten staat.'

Komende woensdag speelt Feyenoord opnieuw een oefenwedstrijd. Dan is AS Monaco de tegenstander. Zondag wordt er tegen PSV gespeeld in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. 'We moeten hard werken, bij elkaar blijven en deze nederlaag vergeten.' Volgens Paixão moeten er dingen veranderen, maar is de sfeer goed. Reageren