Telegraaf: 'Te Kloese weigert met Atlético Madrid te praten bij te laag bod'

Telegraaf: 'Te Kloese weigert met Atlético Madrid te praten bij te laag bod'

73 reacties 73
Bron: Telegraaf.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord zou niet willen praten wanneer de Madrilenen een bedrag onder de 40 miljoen euro bieden voor Dávid Hancko. Dit meldt de Telegraaf op maandagochtend.

De Slowaak werd al vaker aan Atlético gelinkt, maar Feyenoord wil de verdediger niet zomaar laten gaan. De Madrilenen zouden al twee biedingen gedaan hebbn, die niet naar de zin zijn van de Rotterdammers. Te Kloese zou zich dan dan ook hard hebben opgesteld in de onderhandelingen.

Het bedrag wat Feyenoord voor ogen heeft, moet rond de 40 miljoen zijn. Atletico komt niet verder dan 20 miljoen, exclusief bonussen, wat dus echt te weinig is voor Feyenoord. Daarnaast weet Feyenoord dat het in de problemen komt, als zij geen geschikte vervanging voor de Slowaak weten te vinden.

De Telegraaf noemt de harde stijl zelfs begrijpelijk: 'Te Kloese heeft de afgelopen 48 uur gezien en gehoord hoe de Madrileense media de boel onder druk trachten te zetten. De verhalen dat de deal snel rond moet komen omdat Hancko moet meereizen naar het trainingskamp van Atletico doen Te Kloese niets.'

Hancko zou zelf een overstap wel zien zitten, heeft hij eerder laten weten. Trainer Brian Priske wil graag verder met de verdediger omdat hij belangrijk is voor het systeem: 'De Deense coach en opvolger van Arne Slot wil heel graag met Hancko als steunpilaar en ervaren international in de verdediging aan het seizoen beginnen.'

Lees ook

Lees ook
Lees ook