Feyenoord verliest met ruime cijfers van SL Benfica

117 reacties 117
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft zondagavond met ruime cijfers verloren van SL Benfica. De Portugezen waren in de oefenwedstrijd met 5-0 te sterk. Vier doelpunten vielen al vroeg in de eerste helft. De 5-0 viel laat in de tweede helft.

Feyenoord begon slecht aan de wedstrijd. Al in de negende minuut was het Gianluca Prestianni die zorgde voor de openingstreffer. Niet veel later was het Vangelis Pavlidis die zorgde voor de 2-0. Een minuut later was het de oud-spits van AZ die ook zorgde voor de 3-0. Vervolgens was het een paar minuten later al 4-0 door een doelpunt van Jan-Niklas Beste.

In de tweede helft speelden de Rotterdammers wat beter. Toch was het Arthur Cabral die in de 89e minuut zorgde voor de 5-0, wat de eindstand was. Hierdoor wist SL Benfica de Eusébio Cup te winnen.