Priske hoopt in augustus weer over Trauner te kunnen beschikken

Priske hoopt in augustus weer over Trauner te kunnen beschikken

13 reacties 13
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

In het interview met VI vertelt trainer Brian Priske dat Feyenoord snel weer hoopt te beschikken over Gernot Trauner. De Oostenrijkse verdediger werkt aan zijn herstel, na zijn blessure op het Europees Kampioenschap.

De Deense trainer zegt hierover: 'Het herstel van Gernot Trauner verloopt gelukkig voorspoedig, dus die kan hopelijk ook binnenkort weer instromen. En zo hopen we in de maand augustus de selectie intact te hebben, waarbij het heel prettig is dat we geen kwalificatie hoeven te spelen.' Priske doelt hiermee op het feit dat hij als trainer meteen vanaf het begin kan gaan kneden en smeden aan zijn team en die periode niet onderbroken wordt door wedstrijden.

Blessure

De centrale verdediger heeft tijdens het EK een blessure opgelopen en is hier nog niet van hersteld. Tijdens het EK kwam hij met Oostenrijk twee keer in actie, tegen Frankrijk en Polen.  Tegen Polen wist hij nog te scoren, echter moest hij in de 59ste minuut van die wedstrijd het veld geblesseerd verlaten. Trauner is ook niet mee naar het trainingskamp in zijn thuisland, maar werkt aan zijn herstel. De verdediger wordt dus spoedig bij de selectie verwacht.

Lees ook

 

Lees ook