'Management Gimenez reist naar Europa voor gesprekken met clubs'

Het management van Santiago Gimenez reist binnenkort naar Europa om gesprekken te voeren met meerdere clubs, zo meldt het Mexicaanse FOX Sports. Zijn management bestaat uit Mariel Duhaye en vader Christian Gimenez.

De opkomende interesse van meerdere clubs zou de reden zijn, meldt het Mexicaanse medium. Tottenham Hotspur FC, Arsenal FC, Juventus, AC Milan en RB Leipzig zouden op dit moment de clubs zijn waar het management van de spits gesprekken mee gaat voeren.

Eerder deze week gaf Dennis Te Kloese aan dat er nog niks concreets voor Gimenez binnen was gekomen. Ook zei de spits zelf dat er nog niks speciaals voorbij was gekomen en dat hij zich nu vol focust op Feyenoord. Mogelijk komt daar binnenkort verandering in.

Feyenoord hoeft niet direct op de markt mocht Gimenez vertrekken. De club anticipeerde eerder in de markt al op een eventueel vertrek van de spits door Julian Carranza aan te trekken, die overkwam van Philadelphia Union FC in Amerika. Naast Carranza heeft Feyenoord ook nog Ayase Ueda, die zijn tweede seizoen ingaat. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten