Transfer

'NAC wil Tsoungui huren'

Antef Tsoungui is mee op trainingskamp in Oostenrijk maar of hij daadwerkelijk bij Feyenoord 1 zal aansluiten, is de vraag. Website 1908.nl meldt dat NAC een concreet voorstel gaat doen om Tsoungui te huren.

Tsoungui verlengde zijn contract bij Feyenoord tot medio 2025 en is aangesloten bij Feyenoord 1. Nu zou NAC Breda dus wel oren hebben naar de centrale verdediger, maar er schijnt ook interesse vanuit het buitenland te zijn. Achter de schermen lijkt NAC bezig te zijn met een huurvoorstel voor de Belgische speler.

Meer spelers richting Breda?

NAC is sowieso geïnteresseerd in Feyenoord, eerder werd al gemeld dat de Brabanders ook zouden willen onderhandelen over Shilo 't Zand. 't Zand werd vorig seizoen aan FC Dordrecht verhuurd en daar maakte hij indruk op velen. Ook Fortuna Sittard, dat inmiddels is afgehaakt, vindt hem een interessante speler. Het gevolg is dus concrete interesse van Eredivisionisten en volgens 1908.nl ook buitenlandse clubs. De middenvelder is momenteel niet mee naar Oostenrijk op trainingskamp. De reden daarvan is onbekend, mogelijk is hij dus bezig met een transfer. Of het gaat om verhuur of verkoop is onduidelijk.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten