Wedstrijd Johan Cruijff Schaal uitverkocht

Op zondag vier augustus speelt Feyenoord haar eerste wedstrijd van het seizoen 2024-2025. De Rotterdammers nemen het op tegen PSV Eindhoven met als inzet de Johan Cruijff Schaal. Feyenoord kan hier rekenen op een vol uitvak, vandaag rond 18.45 zijn namelijk de laatste kaarten over de toonbank gegaan.

De eerste kaarten gingen op 23 juli op 9.00 in de verkoop voor de diamondcardhouders, zo valt te lezen op de website van Online Ticketshop van Feyenoord.. Na de diamondcardhouders waren de goldcardhouders een dag later aan de beurt. Deze mochten op 24 juli om 18.00 een kaart kopen. Vandaag, 25 juli, kregen de laatste Feyenoorders de kans. De silvercardhouders mochten om 18.00 de laatste kaarten bemachtigen. Om 18.45 waren deze uitverkocht.

Nu zijn alle 1600 kaarten voor het uitvak verkocht en kunnen kaarten alleen nog worden aangeschaft via de Ticket Exchange. Deze stopt op zondag vier augustus om 07:00. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Feyenoord zal op vier augustus om 18.00 worden afgetrapt in het Philips Stadion. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten