Te Kloese: 'Daar moet je hard voor werken, daarvoor moet je aan de slag'

Te Kloese: 'Daar moet je hard voor werken, daarvoor moet je aan de slag'

14 reacties 14
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

Feyenoord is op trainingskamp in Oostenrijk. Het eerste elftal van de Rotterdammers is druk bezig met de voorbereiding voor komend seizoen. Naast het veld wordt ook hard gewerkt om Feyenoord goed voor te bereiden op de vele wedstrijden die nog zullen volgen. Algemeen directeur Dennis te Kloese geeft een uitgebreid interview aan RTV Rijnmond, dat terug te zien is op het YouTube-kanaal van de regionale zender. In het interview blikt de algemeen directeur terug, maar vooral vooruit op komend seizoen.

Te Kloese vertelt over de verlenging van keeper Timon Wellenreuther. Het stond niet vast of de Duitse keeper bij Feyenoord zou blijven. De 28 jarige Wellenreuther sprak ook uit dat hij graag bij een team zou willen spelen waar hij eerste keeper zou worden. ‘Nee, je kan niet aan een keeper, niet aan een speler, niet aan niemand beloven wat de positie bij Feyenoord is. Daar moet je voor werken, daarvoor moet je aan de slag. Dat moet je verdienen’, legt Te Kloese uit in gesprek met RTV Rijnmond, waar het gehele interview terug te zien is op het YouTube-kanaal van Rijnmond.

Te Kloese geeft aan dat de groei van Feyenoord ervoor zorgt dat de club op bepaalde posities sterk bezet moet zijn. Dit houdt verband met het zware schema van de Rotterdammers en mogelijke blessures en/of schorsingen. ‘We zijn gewoon blij met hele goede keepers’, aldus Te Kloese

Op de vraag of er geld is voor investeringen in de vorm van nieuwe spelers, kan Te Kloese duidelijk zijn. ‘Als wij denken dat er interesse komt voor een van onze twee spitsen, kunnen wij hier op inspelen.’ Zo haalt de algemeen directeur Julián Carranza aan als voorbeeld. Volgens Te Kloese heeft Feyenoord hier lang op gescout en kwam de Argentijn als beste keuze naar voren.

Lees ook