Te Kloese: 'Tuurlijk is er dan interesse, maar dat geldt voor alle jongens'

Te Kloese: 'Tuurlijk is er dan interesse, maar dat geldt voor alle jongens'

43 reacties 43
Bron: ESPN
Foto: VK Sportphoto

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, waardoor de clubs momenteel in voorbereiding zijn. Feyenoord is deze week neergestreken in Oostenrijk, waar het een trainingskamp heeft in Saalfelden.

In gesprek met ESPN is algemeen directeur Dennis te Kloese ingegaan op de huidige selectie. Met Julián Carranza trok het opnieuw een spits aan, maar er wordt niet verwacht dat er daardoor andere spitsen willen vertrekken, gezien het drukke programma wat Feyenoord staat te wachten met de Eredivisie, Champions League en TOTO KNVB Beker. 'Er komen dus ruim veertig officiële wedstrijden aan voor Feyenoord', zegt Te Kloese in gesprek met ESPN, die zijn twijfels heeft of ze dat met elf man kunnen oplossen.

Interesse

Te Kloese verwacht als je kijkt naar de huidige selectie niet veel grote veranderingen meer. Toch wordt er wel zo nu en dan interesse geuit aan bepaalde spelers, zoals bij Thomas Beelen, die een goed seizoen kende. 'Tuurlijk is er dan interesse, maar dat geldt voor alle jongens.' Hij tekende deze week bij tot medio 2028.

Of er nog meer spelers zullen gaan verlengen is de vraag, maar volgens Te Kloese wordt er altijd goed geanalyseerd welke spelers in de toekomst een waarde kunnen vormen voor Feyenoord. 'Op dit moment zijn we met niemand actief in gesprek, maar we staan wel in contact met alle zaakwaarnemers.'

Lees ook
Lees ook