'SC Cambuur hoopt op komst Van den Belt'

'SC Cambuur hoopt op komst Van den Belt'

26 reacties 26
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Volgens 1908.nl zou SC Cambuur interesse hebben in Thomas van den Belt. Eerder versterkte de club zich ook al met Thijs Jansen. Van den Belt is niet afgereisd naar Oostenrijk voor het trainingskamp met de Rotterdammers. Hij zou te horen hebben gekregen dat hij mag kijken naar een nieuwe club.

SC Cambuur heeft deze week een eerste voorstel gedaan op de middenvelder. Het is nu de vraag of het gaat om een verhuur, of dat Van den Belt verkocht wordt. Gerald van den Belt, de vader van Thomas, is bij SC Cambuur financieel directeur.

De 23-jarige Van den Belt maakte in de zomer van 2023 de overstap van PEC Zwolle naar De Kuip. In zijn eerste seizoen kwam de middenvelder niet vaak aan spelen toe. Hij speelde in totaal elf wedstrijden voor Feyenoord. Ook dit seizoen lijkt er niet veel speeltijd voor hem te zijn weggelegd bij de Rotterdammers.

Feyenoord betaalde vorige zomer zo'n 850.000 euro voor Van den Belt, zo is te zien op Transfermarkt.nl. De site schat de huidige marktwaarde van de middenvelder op zo'n 1,8 miljoen euro.

Lees meer over
Lees ook