OFFICIEEL | Thomas Beelen verlengt contract tot 2028

Feyenoord en Thomas Beelen hebben een overeenstemming bereikt over een nieuw contract dat loopt tot medio 2028, dat meldt de club op Feyenoord.nl. Zijn oude verbintenis liep tot medio 2027.

Beelen stapte vorig jaar over van PEC Zwolle en kwam bubbel als back-up van Gernot Trauner, maar speelde zich op een gegeven moment in de basis en maakte grote indruk op de technische staf en supporters.

Zijn ontwikkeling zorgt nu voor een verlenging van zijn contract met een opwaardering. Beelen is blij met de waardering. "Vanuit Feyenoord is het een mooi gebaar om met me te willen verlengen, dus dat voelt sowieso goed," vertelt Beelen.

Beelen is gelukkig in Rotterdam. Ook hij weet dat hij meer gespeeld heeft afgelopen half jaar dan vooraf gedacht. "Ik zit hier ook op m’n plek. Afgelopen half jaar heb ik al veel gespeeld, de nodige mooie momenten meegemaakt en de beker gewonnen. Komend seizoen gaan we weer de Champions League in en willen we daarnaast ook meedoen om de prijzen. Naar die uitdaging kijk ik ontzettend uit. En naar alle supporters, van wie ik vorig jaar al heel veel steun heb gevoeld. Ik heb heel veel zin om weer in De Kuip te spelen en hen daar te zien."

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten