‘Huurtransfer voor ’t Zand in de maak’

‘Huurtransfer voor ’t Zand in de maak’

14 reacties 14
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Volgens 1908.nl is Feyenoord druk bezig met het realiseren van een huurtransfer voor Shiloh ’t Zand. De jonge talentvolle middenvelder gaat naar verluid minuten maken in de eredivisie aankomend seizoen.

Eerder was hij al in verband gebracht met het SC Heerenveen van Robin van Persie, maar naar verluid belde de Friese club hem af. Ook zou Fortuna Sittard een aanbieding hebben gedaan om hem een jaar te huren, maar het lijkt er niet op dat hij hier gaat spelen. Er zou bij een andere Eredivisieclub een plan klaarliggen voor het talent van het jaar van de KKD. Het zou een kwestie van tijd zijn voordat deze club met een aanbieding komt. 

De door Feyenoord opgeleide Rotterdammer kwam vorig jaar uit voor Dordrecht, hier heeft hij in 35 wedstrijden elf keer gescoord en vier assists afgeleverd. Dit was genoeg om de schapenkoppen naar de playoffs te brengen, waar ze door FC Emmen werden uitgeschakeld. Wel mocht ’t Zand nog een individuele prijs mee naar huis nemen toen hij werd verkozen tot KKD talent van het seizoen. 

Lees ook