Trauner blijft wegens blessure achter in Rotterdam

Trauner blijft wegens blessure achter in Rotterdam

40 reacties 40
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Nadat eerder vandaag de selectie voor het trainingskamp in Oostenrijk naar buiten kwam heeft Feyenoord nu zelf een bericht gedeeld hierover. Hierin wordt verklaard waarom aanvoerder Gernot Trauner niet mee is naar zijn thuisland. 

De centrale verdediger heeft tijdens het EK een blessure opgelopen en is hier nog niet van hersteld. Tijdens het EK kwam hij met Oostenrijk twee keer in actie, tegen Frankrijk en Polen.  Tegen Polen wist hij nog te scoren, echter moest hij in de 59ste minuut van die wedstrijd het veld geblesseerd verlaten. Over de ernst van de blessure is verder niks bekend.

De geblesseerde Quiten Timber en Gijs Smal gaan wel mee naar Oostenrijk. Zij zullen een individueel programma afwerken om weer volledig fit te worden. Het is nog de vraag of zij op tijd wedstrijd klaar zijn om volgende week minuten te maken tegen Benfica of over tien dagen tegen AS Monaco.

Quilindschy Hartman en Jaden Slory blijven met Trauner achter in de ziekenboeg in Rotterdam. Hartman is nog aan het revalideren van zijn blessure die hij vorig seizoen opliep tegen FC Utrecht op 31 Maart. Naar verwachting is hij volgend jaar pas weer beschikbaar. De blessure van Slory lijkt minder erg, hij wordt over enkele weken weer terugverwacht. 

Lees ook