Te Kloese: 'We kiezen er voor om door te selecteren'

Vandaag is de traditionele Open Dag van Feyenoord. Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft daar gereageerd op de situatie rondom Alireza Jahanbakhsh. De Rotterdammers zouden volgens 1908.nl gesprekken hebben gevoerd over een mogelijk nieuw verblijf.

Te Kloese is duidelijk in zijn reactie. 'We hebben met Ali afgesproken en zijn management dat we zijn contract niet verlengen', zegt Te Kloese in gesprek met ESPN, waarvan het item is geplaatst op de X pagina van ESPN. 'We hebben een optie om dat te doen. We kiezen er voor om door te selecteren. Dat is niks persoonlijks. Als het persoonlijk zou zijn zou ik hem er graag bijhouden, want het is een fantastische jongen, een fantastische prof, fantastisch voorbeeld de afgelopen jaren geweest. We moeten ook de kans gaan geven aan jonge jongens en jongens die achter hem zich hebben ontwikkeld de afgelopen jaren en daarvoor hebben we gekozen. Maar door zijn staat van dienst, en door zijn fantastische karakter en de bijzondere relatie die we met hem hebben is hij altijd welkom en de deur staat altijd open.

Jahanbakhsh wil zijn opties af wegen. In de tussentijd wil hij bij Feyenoord fit blijven. 'Hij is meer dan welkom wat dat betreft.'

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten