Transfer

'SS Lazio Roma meldt zich opnieuw voor Stengs: ook ruildeal mogelijk'

Calvin Stengs is voor SS Lazio Roma nog altijd een interessante spelers. Volgens het Italiaanse La Gazetta Dello Sport zouden Italianen en Feyenoord de afgelopen uren opnieuw met elkaar onderhandelt hebben over de 25-jarige middenvelder annex buitenspeler.

Stengs is voor de Italianen echter niet de enige optie om het team te versterken. Zo zouden spelers als Viktor Djukanovic (Hammarby IF), Armand Lauriente (US Sassuolo) en Giovanni Lo Celso (Tottenham Hotspur FC). Deze spelers lijken door diverse redenen als te hoge transfersom en salariseisen moeilijk haalbaar voor de Romeinen. Daarom is Calvin Stengs volgens het medium opnieuw een interessante optie.

In de afgelopen uren voerden delegaties van beide ploegen onderhandelingen. Feyenoord zou niet onwelwillend zijn tegenover een transfer van de nummer tien. Ook zou een eventueel ruildeal mogelijk zijn. In dat geval is Gustav Isaksen een speler die Feyenoord graag naar Rotterdam ziet komen. In het verleden was de bekerwinnaar van vorig seizoen al geïnteresseerd in de diensten van de Deen, die toen uitkwam voor FC Midtjylland.

Stengs bevestigde eerder in de voorbereiding dat SS Lazio Roma inderdaad interesse in hem had. Bij de Rotterdammers heeft hij nog een contract tot en met medio 2027. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten