Priske: 'Nu begin je ook op het veld de relaties tussen elkaar beter te zien'

Priske: 'Nu begin je ook op het veld de relaties tussen elkaar beter te zien'

1 reactie 1
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Brian Priske wil in de wedstrijd van vanmiddag nog altijd veel loopwerk en een hoge intensiteit zien bij zijn spelers, laat hij in gesprek bij Feyenoord ONE weten voorafgaand aan het oefenduel tegen Cercle Brugge. Ook zullen een aantal teruggekeerde internationals aan het werk gezet worden vandaag.

“Een aantal van de internationals beginnen weer terug te komen”, begint Priske. “We wachten nu alleen op Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida die maandag aansluiten.” Spelers als Santiago Gimenez, Gernot Trauner en David Hancko zullen niet deelnemen aan de wedstrijd. Zij keerden deze week weer terug op het trainingscomplex. Anderen daarentegen kunnen wél minuten maken. “Luka (Ivanusec), Lingr en Marcos Lopez”, geeft Priske antwoord op de vraag welke spelers wel kunnen spelen.

Priske is tevreden over de ontwikkeling van de relaties tussen spelers en staf. “Elke dag worden spelers en staf beter en beter. Nu begin je ook op het veld de relaties tussen elkaar beter te zien. Ik ben heel blij op dit moment. Zoals ik al eerder zei: elke dag zie ik stapjes die ik graag wil zien. Ook vandaag hoop ik dat dat lukt.”

Priske denkt dat het een moeilijke wedstrijd wordt tegen de Belgen. “We zitten nog in de voorbereiding, dus het is belangrijk dat de spelers veel lopen en met hoge intensiteit spelen”, aldus Priske. “Wij proberen zestig tot zeventig minuten te spelen met een aantal spelers. We zullen meer op fysiek gebied doen. Ook hoop ik natuurlijk dat we ook vanuit het tactische element goede dingen doen. 120 minuten vandaag. Ik hoop dat heel veel mensen gaan blijven voor twee uur voetbal.”, sluit de Deense oefenmeester mee af.

Lees ook