'Een ingespeeld team lijkt me wel een must'

Feyenoord zou deze transferwindow nog een linksback willen huren, zo meldde 1908.nl gisteren. Door de blessures van Quilindschy Hartman en Gijs Smal. In het 3-4-3 systeem is Marcos Lopez voor die linkerkant de enige meest logische optie. Jan Plug is ook een mogelijke optie.

Wij van FR-Fans.nl waren benieuwd of jullie het logisch vinden dat Feyenoord nog opzoek is naar een extra linksback. De grote meerderheid, 78%, is het met deze stelling eens. 22% vindt het eigenlijk niet nodig.

Gast410 denkt dat jeugdspeler Plug dit wel eens goed zou kunnen opvangen. "Linksback is een positie die Jan Plug probleemloos kan invullen. We barsten uit onze voegen van de verdedigers. Een extra linksback huren is onverantwoord geld weg pleuren!" Gast637 geeft ook de voorkeur om dit op te vangen via de Academy. "Die loopt er toch wel in de jeugd rond? Neem aan dat Smal binnen 2 maanden toch wel kan spelen."

Gast781 ziet graag een nieuwe komen, maar dit mag allemaal wel wat sneller. "Ze mogen wel eens tempo maken. Je gaat CL spelen. Een ingespeeld team lijkt me wel een must." Jl82 ziet ook graag dat dit snel gebeurt. "Afgelopen seizoen heeft duidelijk laten zien dat je achterloopt als je te laat spelers haalt. Hopelijk komen directe versterkingen snel." Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten